Corporate

Hver reise er annerledes og tilpasset bedriftens behov, krav og budsjetter.

 • Kick offs

  Sett bedriftens agenda for det kommende året med et kick-off man vil snakke om resten av året. Menneskene i ditt firma er en av dine viktigste konkurransemessige fordeler, og kick-off presentasjonen du gir kan både utdanne, inspirere og motivere dem, noe som igjen vil gi gode resultater for det kommende året. En oppsummering av foregående år med vekt på tiden fremover, vil styrke selskapets retning for dine ansatte.
 • Incentives

  Sett et mål for dine ansatte og takk dem for både å nå -og overgå mål! Medarbeider-insentiver kan spille en viktig rolle i å beholde de ansatte du setter pris på. De spiller også en stor rolle i å tiltrekke nye ansatte til å bli med i organisasjonen.

"Et nytt miljø kan gi deg og dine ansatte et nytt perspektiv og øke produktiviteten"

 • Ledelsesmøter

  Hvorfor du bør holde ditt neste møte utenfor kontoret. De mest produktive og effektive møtene er nå antatt å ha vært off-site - på et sted utenfor kontoret. Et nytt miljø kan gi deg og dine ansatte et nytt perspektiv og øke produktiviteten.
 • Seminarer

  Vi bruker vår tid på å utforske, planlegge og forhandle for å hjelpe kundene med å få arrangementet de ønsker. Å leie inn en arrangementskoordinator er ofte kostnadseffektivt og nødvendig... Vi vet fallgruvene i planlegging og utføring av eventer - og hvordan unngå dem!
 • Profesjonelle programmer

  La oss sette sammen et fullt program for bedriftens arrangement fra A til Å.
 • Foredragsholdere

  Trenger du en ekstern foredragsholder? Bli inspirert av noen av de beste motivasjonstalerene.

Eventet.

Integritet, upåklagelig service og ekstraordinær detaljorientering. Det er rett og slett innebygd i alt vi gjør.

Lære mer